Όλα τα Νέα

Πρόταση για Κουρμπέλη έχει ο ΠΑΟ

Θα πουληθεί για να πάρει ο σύλλογος οικονομική ανάσα

69

Από τον Παναθηναϊκό βγαίνει πως υπάρχει ενδιαφέρον ομάδας για την απόκτηση του Κουρμπέλη. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά ότι η πρόταση είναι συμφέρουσα και ο παίκτης θα πουληθεί.
Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα αναφορικά με το ενδιαφέρον εταιρείας με έδρα τη Γερμανία για την «πράσινη» ΠΑΕ.
Ωε γνωστόν, εταιρεία αθλητικού μάνατζμεντ προσέγγισε τους ανθρώπους των του «τριφυλλιού» και ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση στον σύλλογο και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ανταποκρίθηκαν και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, αναμένεται να έχουν ραντεβού με την πλευρά των ενδιαφερόμενων.
Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά, καθώς εκτός αποστολής από τον αγώνα του Σαββάτου (25/11) με τον Ατρόμητο έμειναν οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Γιόχανσον και Λουτσιάνο.
Αντίθετα, στην αποστολή μετά από δύο ολόκληρους μήνες επέστρεψε ο Τσάβες.
Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης, Χουλτ, Ινσούα, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Τσάβες, Στάικος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης.