Ράδιο Αμόρε: Διανομή κρέατος πόρτα-πόρτα σε 55 ανήμπορες οικογένειες των Χανίων πρόσφερε η Αγγελική Βερυκάκη

Μπορεί το Πάσχα να πέρασε ο ραδιοφωνικός σταθμός ράδιο αμόρε 87,5 Χανιά Κρήτης συνεχίζεται! Διανομή κρέατος πόρτα-πόρτα σε 55 ανήμπορες οικογένειες των Χανίων πρόσφερε η Αγγελική Βερυκάκη

Για μια ακόμα φορά το ράδιο Αμόρε με τη βοήθεια χορηγών στέκεται στο πλευρό ευπαθών ομάδων.

Ο Χανιώτικος ραδιοφωνικός σταθμός με τη συμπαράσταση επιχειρήσεων μοίρασε πόρτα-πόρτα 5 κιλά σε 55 οικογένειες σε Περιβόλια, Παρηγοριά, Βαμβακόπουλο, Σούδα, Χαλέπα, Νέα Χώρα κ.α.

Όπως αναφέρει η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Αμόρε 87,5 Χανιά Κρήτης Αγγελική Βερυκάκη:

“Είμαστε σε δραστηριότητα όλο τον χρόνο δεν είμαστε μόνο στις γιορτές δεν σταματάμε…… Σαν υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του ραδιοφωνικού σταθμού ράδιο αμόρε 87,5 Χανιά Κρήτης Αγγελική Bερυκάκη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νεκτάριο Μαλαμαδακη, τον κύριο Μανώλη Βιγλακη για την χορηγία.. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας για να ακολουθήσουμε λόγω κορωνοϊού το σύστημα πόρτα-πόρτα να μοιράσουμε το κρέας σε Ανήμπορος οικογένειες….

Θα ξανά τονίσω: Με πρωτοβουλία του Νεκτάριου Μαλαμά, παλιός ράδιο πειρατής με το ψευδώνυμο παράνομος Χανίων με δικιά του εισήγηση σήμερα πήραμε χορηγία από τον αγροτικό κτηνοτροφικό συνεταιρισμό Νομού Χανίων αίγαγρος 55 πακέτα με πέντε κιλά Κρέας το Κάθε πακέτο περισσότερα μόλις τελειώσει το πόρτα-πόρτα επακριβώς με φωτογραφίες:

Πηγή: kolompos.gr