Όλα τα Νέα

Ραγδαίες εξελίξεις: Ομολόγησαν οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα και έναν 19χρονο Αλβανό

358

Οι δύο άνδρες που κρατούνταν και ανακρίνονταν για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησαν το έγκλημα.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα και έναν 19χρονο Αλβανό.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερευνών μετά την εξέταση του βίντεο που είχαν στα χέρια τους και δείχνει την άτυχη κοπέλα να πίνει καφέ με έναν από τους δύο κοντά στο σπίτι της.

Αυτό το βίντεο οδήγησε την αστυνομία και στην ταυτοποίηση του ενός υπόπτου καθώς φαίνεται καθαρά σε αυτοκίνητο μαζί με την νεαρή φοιτήτρια.

Στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού Σώματος που ερευνά την υπόθεση έχοντας και τη συνδρομή κλιμακίου από την Αθήνα, τα δυο άτομα, που φαίνεται πως γνώριζαν την άτυχη Ελένη έπεσαν σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις τους.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής.

Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων.

Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

Σχετικά άρθρα:

Ρόδος: Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο της άτυχης 21χρονης

Ρόδος : Μαρτυρία-«βόμβα» για τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας