Ρέθυμνο: Ανεπανάληπτες εικόνες και εμπειρίες άφησε στην πόλη μας το Τρίαθλο ISOMAN(βίντεο-φώτο)

daynight.gr

Ένα γεμάτο δράση, παλμό, συγκινήσεις και εικόνες που θα μας μείνουν ανεξίτηλες ζήσαμε το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο!

Εκατοντάδες αθλητές συμμετείχαν στο multisports event που διοργάνωσε η TRIMORE, ενώ χιλιάδες θεατές δεν έχασαν την ευκαιρία και κατηφόρισαν στην παραλία της πόλης για να απολαύσουν το τριαθλικό υπερθέαμα σε κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο!

Σε επικοινωνία που είχε το Daynight.gr με τον επικεφαλής της TRIMORE, Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, μεταφέρθηκε ο έντονος ενθουσιασμός για την τεράστια ανταπόκριση και την επιτυχία της διοργάνωσης. Ο κ. Μητρόπαπας, δήλωσε πως το ραντεβού της TRIMORE με την πόλη του Ρεθύμνου, είναι δεδομένο πως θα ανανεωθεί, καθώς τόσο οι συμμετοχές των αθλητών, όσο και η προσέλευση του κόσμου, ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προσδοκίες.

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους: στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης συμμετείχαν 100 κολυμβητές, ενώ στο τρίαθλο οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 125, ανάμεσα στις οποίες είδαμε την αφρόκρεμα των τριαθλητών της χώρας. Την ίδια στιγμή, η προσέλευση του κόσμου που συγκεντρώθηκε όλες αυτές τις ημέρες στον Άγνωστο Στρατιώτη, εκεί δηλαδή όπου είχε στηθεί το… στρατηγείο της TRIMORE και διεξήχθησαν πολύπλευρες παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, υπήρξε συγκινητική!

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, πως οι αγώνες του τριημέρου, ξέφυγαν από το στενό αθλητικό πλαίσιο και προσέφεραν έναν σφαιρικό χαρακτήρα στη διοργάνωση και βοήθησαν στα μέγιστα ώστε να μπει ακόμη πιο έντονα η σφραγίδα του Ρεθύμνου στο χάρτη του αθλητικού τουρισμού της Ελλάδας!

Κώστας Ηλιάδης

 

  

Τα σχόλια είναι κλειστά.