Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο: Άλλος ένας ανήλικος στο Νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

522
Άλλο ένα περιστατικό κατανάλωσης από αλκοόλ συγκλονίζει το Ρέθυμνο. Παρά τα περιστατικά νέων που έχουν καταλήξει στο Νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ (κάποια από αυτά μάλιστα έχουν οδηγήσει στην Εντατική ή στο θάνατο), άλλο ένα σοβαρό επεισόδιο αυξάνει την «κρητική» λίστα με τους ανήλικους που οδηγούνται στο Νοσοκομείο λόγω αλκοόλ.

Ο 14χρονος έφηβος διασκέδαζε με φίλους του σε χωριό του Ρεθύμνου, πίνοντας κρασί. Κάποια στιγμή δεν αισθάνονταν καλά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου κρίθηκε επιβεβλημένη η ανάγκη μεταφοράς του στο ΠΑΓΝΗ.

Μετά το αρχικό σοκ άρχισε να παρουσιάζει πολύ γρήγορα ραγδαία βελτίωση, νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να λάβει εξιτήριο, αφού η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η ταχύτητα με την οποία λειτούργησαν οι υπηρεσίες στο Ρέθυμνο αλλά και η άμεση μεταφορά του 14χρονου στο Κέντρο Υγείας βοήθησαν ώστε η κατάσταση του νεαρού να μην επιδεινωθεί.

Τουλάχιστον υπάρχουν αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα αντανακλαστικά στην κρητική κοινωνία που ενεργοποιούν άμεσα φίλους και γνωστούς ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να τρέξουν αμέσως στο Νοσοκομείο.