Ρέθυμνο: Ανησυχία για τις απανωτές ληστείες από Εσταυρωμένο μέχρι Άδελε

Σε απόγνωση και ετοιμότητα οδηγούνται οι κάτοικοι στην περιοχή από τον Εσταυρωμένο μέχρι το Άδελε.
Τα αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων τους έχουν αναστατώσει κι έχουν αναγκαστεί οι κάτοικοι να ενεργοποιηθούν μόνοι τους για να προστατεύσουν τα σπίτια τους, όπως σημειώνεται στην εκπομπή “Τα Λέμε Όλα”, με τον Παντελή Σπυριδάκη.
Η ασθενική αστυνομική επιτήρηση έχει αφήσει ολόγυμνη την περιοχή κι οι κάτοικοι αισθάνονται ξεκρέμαστοι.
Τα τρια κρούσματα που καταγράφηκαν σε τρεις περιοχές παράλληλα δεν τους αφήνουν σε ησυχία με αποτέλεσμα να ενημερώνει ο ένας τον άλλον , προκειμένου να μπορέσουν να προφυλαχτούν.
1ο κρούσμα στην περιοχή Εσταυρωμένου την Κυριακή, επίδοξοι κλέφτες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών σε ένα μνημόσυνο. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα άσπρο κλουβάκι και 2 άτομα που μπήκαν μέσα στο σπίτι, παραβιάζοντας την πόρτα και κατέβασαν το γενικό διακόπτη και ξεσύνδεσαν και το κουδούνι.
2ο κρούσμα Κυριακή λίγο μετα τις 10 το πρωί στην περιοχή του Πανόρμου, κλέφτες μπούκαραν σε δυο σπίτια μόλις είδαν ότι οι ιδιοκτήτες είχαν αποχωρήσει μεταμφιεσμένοι αποκριάτικα για Ρέθυμνο. Κατά τις 11 οι γείτονες είδαν ένα μικρό κλουβάκι παρκαρισμένο παρακάτω.
3ο κρούσμα στο Άδελε ληστεία με 3 κουκουλοφόρους. Δυστυχώς οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα, τους κλείδωσαν μέσα σε ένα δωμάτιο κι άρπαξαν ότι βρήκαν σε τιμαλφή, χρήματα και κλειδιά αυτοκινήτων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.