Ρέθυμνο:Ανθοδέσμες στο σημείο που «έσβησε» η 23χρονη – Ζητούν παρεμβάσεις στην επικίνδυνη διασταύρωση

Λίγα λουλούδια στη διασταύρωση των οδών Σταμαθιουδάκη και Ακρωτηρίου έμειναν να θυμίζουν την 23χρονη Δήμητρα-Παναγιώτα, που «έσβησε» μετά από τροχαίο στο σημείο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Οι γονείς της και οι φίλοι της έδεσαν ανθοδέσμες στα «φονικά» σιδερένια κάγκελα, που στέρησαν τη ζωή στην 23χρονη.

Οι χαροκαμένοι γονείς που ήρθαν από την Μυτιλήνη και παρέλαβαν την σορό του παιδιού τους την Τρίτη, απηύθυναν έκκληση μέσα από τα «Ρεθενμιώτικα Νέα»,http://rethnea.gr/ σε όποιον μπορεί να είδε κάτι σχετικά με το τροχαίο της Δήμητρας-Παναγιώτας, το πρωινό της Κυριακής, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, αλλά και στους αρμόδιους να αποκαταστήσουν το επικίνδυνο σημείο πριν χαθεί άλλη ζωή.

Με αφορμή το θάνατο της νεαρής φοιτήτριας, στο Ρέθυνο ξεσηκώθηκε μεγάλη συζήτηση για το συγκεκριμένο οδικό τμήμα.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», http://rethnea.gr/εκατοντάδες είναι τα σχόλια και οι αναφορές πολιτών, ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο για τους οδηγούς.

Μάλιστα εκτός από τα σίδερα, τα οποία κανείς δεν γνωρίζει πότε, για ποιο λόγο και από ποιον τοποθετήθηκαν, έχει προκύψει και κυκλοφοριακό ζήτημα καθώς πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως κακώς επιτρέπεται η έξοδος οχημάτων από την Ακρωτηρίου στη Σταμαθιουδάκη.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες εκπέμπουν sos για την επικίνδυνη διασταύρωση, τονίζοντας πως στο σημείο πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.