Ρέθυμνο: Διανομή τροφίμων κοινωνικού παντοπωλείου

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών ατομικής υγιεινής, στους δικαιούχους – ωφελούμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου.

Η διανομή θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά. Οι ωφελούμενοι που δεν προσήλθαν για ανανέωση της κάρτας μέλους τους θα πρέπει πρώτα να ενεργήσουν για την ανανέωση της εγγραφής τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους διδάσκοντες και τους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Λίλιαν Πατσουράκη Γιαννουλάτου» για την ευγενική τους χορηγία σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης, τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε το έργο τους να συνεχίσει να είναι το ίδιο δημιουργικό και η διάθεσή τους το ίδιο αξιέπαινη. Επίσης, θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι τέτοιου είδους συνεισφορές είναι εξαιρετικά σημαντικές για το δύσκολο έργο μας, αφού ενισχύουν τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού στον Δήμο του Ρεθύμνου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.