Ρέθυμνο : Εγκαίνια Πολιτισμικού και Κοινωνικού Κέντρου από την Ιερά Μητρόπολη

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» 12 ΚΑΙ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Την 13η Δεκεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Ευγενίου.

Την Πέμπτη 12η Δεκεμβρίου 2019, παραμονή της εορτής του Αγίου Ευγενίου, και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλεως Ρεθύμνης, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος.
Την Παρασκευή 13η Δεκεμβρίου 2019 θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Επίσκοπό μας, εις τιμήν του Αγίου Ευγενίου, του οποίου το όνομα φέρει.

Μετά την Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί στο γραφείο του στη Μητρόπολη όσους θα προσέλθουν για να του ευχηθούν στα ονομαστήριά του.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 17:00, η Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου προσκαλεί όλους με πολλή χαρά στην Τελετή των Εγκαινίων του ανακαινισθέντος Κτηρίου του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», στο Λόφο του Τιμίου Σταυρού της πόλεως του Ρεθύμνου, με την παρουσία Εκπροσώπου της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, και Σεβ. Αρχιερέων της Εκκλησίας Κρήτης.

Τιμή για την τοπική μας Εκκλησία και για τον εορτάζοντα Επίσκοπό μας θα αποτελέσει η παρουσία των ανθρώπων του τόπου μας.