Ρέθυμνο: Εικόνες Ντροπής με το Μεγαλείο των Οδηγών!

Χωρίς καμία αμφιβολία, οι περισσότεροι οδηγοί στην πόλη κάνουν ό,τι τους βολέψει χωρίς κανέναν δισταγμό. Είναι παράδειγμα απόλυτης έλλειψης σεβασμού προς τους πεζούς, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους υπόλοιπους οδηγούς, αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Απαράδεκτες εικόνες ντροπής αυτοκινήτων που οι οδηγοί τους μάλλον βαριούνται να παρκάρουν σωστά -όπως βαριόταν και ο εξεταστής όταν έπαιρναν το δίπλωμα τους πιθανόν- με αποτέλεσμα να παρκάρουν στο σημείο που τους βολεύει καλύτερα, αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους.

Γιατί αυτοί είμαστε κύριοι. Νομίζουμε πως είμαστε σπουδαίοι και ξέρουμε μονάχα να λέμε μεγάλα λόγια και να κατηγορούμε συνεχώς το κράτος και τις αυτοδιοικήσεις, τον μπακάλη, το μυρμήγκι που περπατάει και δεν αφιερώνουμε ούτε ένα κύτταρο του εγκεφάλου μας για να κοιτάξουμε τις δικές μας αθλιότητες.

Θαυμάστε το μεγαλείο των Ρεθεμνιωτών οδηγών μας στις εικόνες:

Πάνω στη διάβαση επειδή…εκεί τον βόλεψε

Πάνω στο πεζοδρόμιο κλείνοντας όλο το χώρο αφού…τα Smart χωράνε παντού

Πάνω στο πλακόστρωτο εισόδου πολυκατοικίας,ακριβώς μπροστά από τη διαγράμμιση τυφλών

H καθημερινή κατάσταση στη λεωφόρο Κουντουριώτου, με αποτέλεσμα να κλείνει η μια λωρίδα και να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο

Πάνω στη διάβαση πεζών και στη στροφή. Δύο σε ένα

Πάνω στο πεζοδρόμιο στη μέση της εισόδου πάρκινγκ

 Στο τέρμα της παραλίας Σάββατο βράδυ, ακουμπώντας με τον προφυλακτήρα πεζό την ώρα που πάρκαρε “καβαλώντας” το πεζοδρόμιο

Φυσικά, σε αυτές τις φωτογραφίες έρχονται να προστεθούν δεκάδες άλλες, με αυτοκίνητα σε θέσεις αναπήρων, σε εισόδους οικιών, στη μέση των δρόμων κτλ.

Α.Χ. 

Τα σχόλια είναι κλειστά.