Ρέθυμνο : Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ:«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες συνταξιούχους, που κατά κανόνα είμαστε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, να τηρήσουμε όλοι τις οδηγίες της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, προστατεύοντας έτσι τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τους συνανθρώπους μας από την επιδημία.

Γι΄ αυτό «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας που συνιστούν οι ειδικοί επιστήμονες και τα αρμόδια Υπουργεία.

ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ!!

Ευχόμαστε σ΄ όλους τους πάσχοντες συνανθρώπους μας γρήγορη ανάρρωση, σ΄ όλους τους Ρεθεμνιώτες και τις Ρεθεμνιώτισσες, στους Έλληνες και τις Ελληνίδες και σ΄ όλους τους λαούς της Γης ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να ξεπεράσουμε, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, αυτή τη σκληρή δοκιμασία.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και σ΄ όλους του εργαζόμενους οι οποίοι δίνουν άνιση μάχη και κάτω από αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες για να σώσουν ζωές συνανθρώπων μας και να περιορίσουν την εξάπλωση του φονικού ιού.
Τους αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Για την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΗΜΑΣ