Ρέθυμνο: Ετοιμάζεται το γήπεδο-στολίδι του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019, η οποία  ξεκινά στο Ρέθυμνο στις 12 Οκτώβρη, το γήπεδο-κόσμημα στην παραλία της πόλης προσελκύει τα βλέμματα και προκαλεί τον θαυμασμό όλων. Το γήπεδο είναι δίπλα στην υπέροχη Ρεθυμνιώτικη παραλία και τα κολακευτικά σχόλια γι’ αυτό προέρχονται απ΄όλον τον κόσμο!

Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα για την στην φαντασμαγορική  τελετή έναρξης του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup την Κυριακή 13 Οκτώβρη στις 20.00 με το γνωστό συγκρότημα Onirama που θα τραγουδήσει τον ύμνο του Μουντιάλ «Fiesta, ενώ ξεχωριστός καλεσμένος είναι ο Γάλλος Djibril Cisse! Mία ώρα μετά (21:00) θα γίνει η σέντρα της πρεμιέρας με τον αγώνα Ελλάδα-Μεξικό. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιχνίδια!

Αναλυτικά οι ώρες αγώνων της Ελληνικής Ομάδας:

Κυριακή 13/10 21:00

Δευτέρα 14/10 21:00

Τετάρτη 16/10 21:00

Παρασκευή 18/10 21:00

Η GRECOTEL και η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ν. Δασκαλαντωνάκης-ΝDF είναι πάντα δίπλα στα μεγάλα γεγονότα και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από το Socca World Cup 2019. Είναι λοιπόν χορηγοί με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια της πόλης του Ρεθύμνου!

Ξετρελαμένοι οι Αμερικανοί με την Κρήτη!

Η Εθνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου της Αμερικής, στη θέα του γηπέδου στην Κρήτη έμεινε με το στόμα ανοιχτό και ήδη σχολιάζει με τα καλύτερα λόγια το Μουντιάλ Μίνι Ποδοσφαίρου της χώρας μας!
«Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να ξεκινήσει η διοργάνωση» έγραψαν μεταξύ άλλων με σχετική τους ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – ΣΑΜΑΡΙΑ αντλεί νερό SAMARIA από τους πρόποδες των Λευκών Ορέων, το εμφιαλώνει χωρίς κατεργασία και το προσφέρει αυτούσιο χαρίζοντας τα νάματα της κρητικής φύσης σε όλους όσους το επιλέγουν, τη στιγμή που στηρίζει χορηγικά το το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019.

Τα σχόλια είναι κλειστά.