Ρέθυμνο : Φτιάχνεται ο δρόμος προς τη Νίδα

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ ενέκρινε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του υπουργού Κώστα Καραμανλή, με σκοπό να υλοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό που συνδέει τα Ανώγεια με το Οροπέδιο της Νίδας.

Το έργο προβλέπει την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων και καθιζήσεων, κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, καθώς και ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση σε μεγάλο τμήμα της επαρχιακής οδού.

Με γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκριση της χρηματοδότησης, χαρακτηρίζοντας το έργο ως κομβικής σημασίας παρέμβαση, που αναμένεται να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή.

Ο δήμαρχος τονίζει ότι με τη βοήθεια του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Περιφέρειας Κρήτης θα επιχειρηθεί μια μεγάλης κλίμακας παρέμβασης, η οποία αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τη διέλευση προς το βουνό, τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και των χιλιάδων επισκεπτών που υποδέχεται καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους ο Δήμος Ανωγείων.

Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου, ευχαριστώντας τόσο τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, όσο και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, για τη στήριξή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους στη διαδικασία έγκρισης της χρηματοδότησης.ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.