Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο: Για “εθνομηδενιστική προπαγάνδα” κατηγορεί η Μακρή τους δημιουργούς του ημερολογίου

360

Με νέα απάντηση και επίθεση έρχεται ξανά η Ραχήλ Μακρή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνεχίζει το προσβλητικό ύφος. Η απάντηση δόθηκε πιθανότατα ως απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ρεθύμνης πριν από λίγη ώρα.

Διαβάστε το νέο της σχόλιο:

” Επιτίθεμαι με όση σφοδρότητα μου επιτρέπει η Ελευθερία του Λόγου εναντίον εκείνων των υπευθύνων δημοτικών συμβούλων ή εκπαιδευτικών του Δημοσίου που σκόπιμα και ύπουλα επέλεξαν «φανταστικές απεικονίσεις» αποκλειστικά ισλαμικών ειδυλλιακών στιγμιοτύπων του Ρεθύμνου επί Τουρκοκρατίας για να κοσμήσουν ένα σχολικό ημερολόγιο, υποβάλλοντας σε μαθητες δημοτικού την ιδέα πως η ζώη των μουσουλμάνων υπό τον Οθωμανικό Ζυγό υπήρξε τουλάχιστον εξίσου ειδυλλιακή και αξιομνημόνευτη όσο και εκείνη των υπόδουλων ραγιάδων του Ρεθύμνου.

Απαιτώ μάλιστα να κατονομαστούν οι υπεύθυνοι που επέλεξαν, οργάνωσαν και κατηύθυναν αυτό τον τρόπο εθνομηδενιστικής προπαγάνδας, σε μια στιγμή μάλιστα που η ελληνική νεολαία αυθόρμητα ξεσηκώνεται ενάντια σε πράξεις εθνικής μειοδοσίας στη Μακεδονία, στην Κύπρο και στην Βόρειο Ήπειρο.

Η χυδαιότητα, οι ύβρεις, η λάσπη, οι απειλές κατά ζωής και η προσπάθεια Τοπικών αρχόντων και δασκάλων που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσουν ψευδώς υποτιθέμενες επιθέσεις σε σχολεία και πολίτες με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
Είναι γνωστές οι τακτικές που ακολουθούσαν από την εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Η αλήθεια πονάει γιατί είναι σκληρή και δεν μπορεί να κρυφτεί όση λάσπη και αν πετάξετε”.