Ρέθυμνο- Γύρος Πόλης: Φρένο στο “διπλό ταμπλό” των δρομέων!

Μια εξαιρετική προσθήκη στους διαγωνιστικούς κανόνες της διοργάνωσης του Γύρου της Πόλης έρχεται να δώσει ηθική ικανοποίηση και κίνητρο στους περισσότερους δρομείς.

Η διοργάνωση αποφάσισε την αμετάκλητη αποκλειστικότητα των πρώτων νικητών στις δύο κατηγορίες, των 10χλμ και των 5χλμ. Αυτό σημαίνει πως οι αθλητές που θα τερματίσουν στην πρώτη τριάδα στον αγώνα των 10χλμ, δε θα μπορούν να συμμετέχουν στη νικητήρια τριάδα του αγώνα των 5 χλμ που ακουλουθεί.

Φυσικά όλοι οι αθλητές θα έχουν το νούμερο και το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς και την επίσημη χρονομέτρηση, απλώς δε θα μπορεί ένας αθλητής να καταλάβει δύο νικητήριες θέσεις, στερώντας τη από κάποιον άλλο δρομέα.

Έχουν σημειωθεί στο παρελθόν αρκετά περιστατικά από πολύ προπονημένους και καλούς δρομείς, οι οποίοι αναζητώντας τον ενθουσιασμό και το πάθος του αγώνα, συμμετείχαν και στους δύο δρόμους μιας διοργάνωσης, κατακτώντας θέσεις μέσα στην τελική τριάδα εις διπλούν.

Ο φετινός Γύρος της Πόλης του Ρεθύμνου, έρχεται να απαλείψει τις συγκεκριμένες πιθανότητες και να δώσει ευκαιρία διεκδίκησης πρωτιάς σε όλους τους αθλητές που το αποζητούν.

Αλκυόνη Χριστοδουλάκη

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το Γύρο της Πόλης εδώ

Τα σχόλια είναι κλειστά.