Ρέθυμνο : Ικανοποίηση Κεφαλογιάννη για τις θετικές εξελίξεις αναφορικά με τον υβριδικό σταθμό του φράγματος Ποταμών

Στην υπογραφή της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) αναφορικά με τον υβριδικό σταθμό του Φράγματος Ποταμών Ρεθύμνου, προέβη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Η απόφαση αναμένεται τις επόμενες μέρες να κοινοποιηθεί στον ανάδοχο. Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, με δήλωση του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την θετική εξέλιξη, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θα υποστηρίξει έμπρακτα κάθε σημαντικό έργο που παρέχει ουσιαστικές αναπτυξιακές προοπτικές για την Κρήτη και τους κατοίκους της. Παράλληλα, ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, για τη συμβολή του και τις άμεσες ενέργειες για τη προώθηση των σχετικών διαδικασιών.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Κεφαλογιάννη :
«Η υπογραφή της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, αναφορικά με τον υβριδικό σταθμό του Φράγματος Ποταμών, αποτελεί μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί. Η κυβέρνηση προτίθεται να υποστηρίξει έμπρακτα κάθε σημαντικό έργο που θα παρέχει ουσιαστικές αναπτυξιακές προοπτικές για την Κρήτη και τους κατοίκους της. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστή Χατζηδάκη για τη συμβολή του και τις άμεσες ενέργειες για τη προώθηση των σχετικών διαδικασιών. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ένα σημαντικό έργο για το Ρέθυμνο αλλα και την ευρύτερη περιοχή προχωράει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.