Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο-ΚΕΔΗΡ: Πυρ και μανία ο Μανούσος Μανουσογιάννης

210

Καλοί οι καυγάδες στις κάμερες αλλά πίσω απ’ αυτές, το ‘να χέρι νίβει τα’ άλλο και τα δυο μαζί το κοινό τους «ευέλικτο μαγαζί».

Σε επιστολή – ξέσπασμα ξετυλίγει το κουβάρι της δική του θεωρίας για την υπόθεση της ΚΕΔΗΡ όπως την έχει παρακολουθήσει όλους αυτούς τους μήνες από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αναφέρει:

»Τρείς βδομάδες από την κατάθεση των πορισμάτων του έκτακτου ελέγχου για την σκανδαλώδη διαχείριση και τα ελλείμματα στην ΚΕΔΗΡ, την «έντιμη» διάδοχο της «αμαρτωλής» ΔΑΝΕΡ. Την ΚΕΔΗΡ, που η φοροεισπρακτική δημοτική πολιτική, εξασφάλιζε άφθονη παραδάκι για ελκυστικές συμβάσεις, φαραονικές εκδηλώσεις και λιμνάζοντα δισθεώρατα ποσά σ’ ένα ανεξέλεγκτο ταμείο, που για χρόνια «ξαλαφρώνονταν» από τα «περιττά του βάρη».

O κιτρινισμός των φημών, οι κωμικοτραγικοί καυγάδες των κ Νίνου-Μαρινάκη για τα πρωτεία της σύγκλισης, της αναβολής του ΔΣ, οι γελοιότητες των εισαγγελικών παραγγελιών και ερευνών, οι θεατρινισμοί αγανάχτησης για τους πυθιακούς χρησμούς του τακτικού ελέγχου, κρύβουν την ουσία της υπόθεσης, που ακόμη δεν συζητήθηκε στο ΔΣ. Τις κοινές πολιτικές τους ευθύνες, που οδηούν την υπόθεση στα «μαλακά».»