Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο: Ο Αλέξης Τσίπρας στην ανοιχτή συνέλευση στην Πλατεία Σοχώρας [Video]

570

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στην Πλατεία Σοχώρας στο Κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου:

Νωρίτερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όπου αναφερόμενος στα ζητήματα του νησιού είπε μεταξύ άλλων πως:

“Η Κρήτη τα τελευταία 4 – 5 χρόνια διπλασίασε την απορροφητικότητα της σε σχέση με τα έτη ’10-’14, κι αυτό μέσα σε δύσκολες συνθήκες” για να συνεχίσει, ότι “είναι μεγάλη η υποτίμηση της Κρήτης τα τελευταία σαράντα χρόνια. Εμείς ξεμπλοκάραμε τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ. Ξεκινήσαμε τη διαγωνιστικό διαδικασία.
Η νέα κυβέρνηση βάζει σχέδιο αυτό στο ψυγείο. Να μην τολμήσουν να ξαναμπλοκάρουν το έργο. Το έργο δεν πρέπει να γίνει με διόδια.
Η πολιτεία το χρωστάει στους κρητικούς. Θα μας βρουν απέναντι τους αλλά όχι μόνο εμάς ολόκληρο τον κρητικό λαό.”
Τόνισε δε, ότι “Προχωρήσαμε την ηλεκτρική διασύνδεση. Βάλαμε την Κρήτη στον ενεργειακό χάρτη.”

Σε δηλώσεις του επίσης μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι:
“Εμείς δεν είχαμε χορηγούς. Είχαμε μαζί μας τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους” για να καλέσει του Κρήτες σε νέο αγώνα “Θέλουμε να επιστρέψουμε για να φέρουμε το λαό στην εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει ένα πλατύ λαϊκό κόμμα. Αυτή την προσπάθεια ξεκινάμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς δεν είναι ο Τσίπρας και οι βουλευτές. Και σας ζητάμε να τον πάρετε στα χέρια σας.”