Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο : Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ρέθυμνο

370

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Πρωθυπουργός

Στο Ρέθυμνο συνέχισε την περιοδεία του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την τελετή θεμελίωσης του νέου, διεθνούς και υπερσύγχρονου αεροδρομίου της Κρήτης στο Καστέλι.

Ο Πρωθυπουργός περπάτησε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, επισκέφτηκε τα καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, καθώς και με καταστηματάρχες και εργαζόμενους οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαρά.

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκης ήταν και ο βουλευτής Ρεθύμνου και Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννςη Κεφαλογιάννης.

Το πρόγραμμά του στο Ρέθυμνο συμπεριλάμβανε και συνάντηση του Πρωθυπουργού με κομματικά στελέχη.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα έχει σειρά συσκέψεων και συναντήσεων, μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Καστέλι, από τα Χανιά αναμένεται να προβεί και σε δηλώσεις, σχετικά με το ΒΟΑΚ.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στην Κρήτη:

Στις 5:30 μ.μ. θα μεταβεί στην 115 Π.Μ., όπου σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αναμένεται να βρεθεί και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στις 6:30 μ.μ. αναμένεται να προεδρεύσει σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, ενώ θα επισκεφτεί και το Δημαρχείο Χανίων, με βασικό “μενού” της συνάντησης τα θέματα που θα έχουν σχέση με την πόλη των Χανίων.

Εκεί, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης έχε ετοιμάσει και θα παραδώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναλυτικό υπόμνημα με έργα προτεραιότητας για τον δήμο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το σημερινό πρόγραμμα για τον πρωθυπουργό στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα πιεσμένο. Περιλαμβάνει πολλές μετακινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις και πολλές επισκέψεις και συναντήσεις. Κάτι που σημαίνει πως στην πράξη δεν αποκλείεται διόλου οι προγραμματισμένοι στην ανακοίνωση της περιοδείας χρόνοι να ξεφύγουν…