Ρέθυμνο : Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ .Γιάννης Κεφαλογιάννης στην έναρξη SOCCA World Cup στο Ρέθυμνο

Ομιλία Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη στην τελετή έναρξης του μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup στο Ρέθυμνο

Σεβασμιότατε,
Αγαπητοί θεσμικοί εκπρόσωποι της Κρήτης και του Ρεθύμνου,
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,
Φίλαθλοί και αντιπροσωπείες από κάθε μεριά του πλανήτη,
Φίλες και Φίλοι,

Καλώς ήρθατε στο Ρέθυμνο,
Καλώς ήρθατε στην καρδία της Κρήτης,
Σε ένα γήπεδο, δίπλα στη θάλασσα, χωρητικότητας 3.500 θεατών, που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για να φιλοξενήσει 96 αγώνες του SOCCA World Cup 2019.

Είμαστε ειλικρινά ευτυχείς που η δημοφιλέστερη διοργάνωση στον κόσμο του mini ποδοσφαίρου ήρθε στην χώρα μας!
40 Εθνικές Ομάδες και περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες θα τιμήσουν τη διοργάνωση στο επόμενο διάστημα. Εικόνες της πόλης μας θα φτάσουν, μέσα από 70 τηλεοπτικά δίκτυα, σε δεκάδες αποδέκτες ανά την υφήλιο.

Εκ μέρους του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της ελληνικής κυβέρνησης, χαιρετίζω όλους τους επισκέπτες από κάθε γωνία του πλανήτη, μεταφέροντας παράλληλα, τα ειλικρινή συγχαρητήρια, προς όσους συνέβαλαν και θα συμβάλλουν τις επόμενες μέρες στην υλοποίηση αυτής κορυφαίας διοργάνωσης.

Να είστε σίγουροι πως το Ρέθυμνο έχει προετοιμαστεί με μεγάλη υπευθυνότητα. Θεσμικοί φορείς και πολίτες συνεργαζόμαστε αρμονικά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας, για να καταστήσουμε την φιλοξενία σας στην πόλη μας μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία.
Οι Έλληνες αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και το αποδεικνύουν κάθε φόρα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Σήμερα, μας δίνεται μια ξεχωριστή ευκαιρία. Η καθεμία και ο καθένας από εμάς, για τις επόμενες μέρες, λαμβάνει το ρόλο του ως οικοδεσπότης. Είναι, λοιπόν, χρέος όλων μας να γνωρίσουν οι εκλεκτοί μας προσκεκλημένοι τη αληθινή έννοια της Κρητικής φιλοξενίας.
Εναπόκειται σε εμάς, να κάνουμε αυτό το διάστημα ξεχωριστό, να γεμίζουμε τις εξέδρες, να υποστηρίξουμε τις ομάδες μας, να ανυψώσουμε το ποδόσφαιρο και να γίνουμε η εικόνα της Πατρίδας μας προς τα έξω .

Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε σε όλους ότι η Ελλάδα, η Κρήτη και το Ρέθυμνο μπορούν και θα τα καταφέρουν.
Σας συγχαίρω όλους και εύχομαι από καρδίας καλή επιτυχία!

Τα σχόλια είναι κλειστά.