Ρέθυμνο: Προληπτικές απολυμάνσεις στα σχολεία του δήμου Μυλοποτάμου

Με απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου και με την συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Μυλοποτάμου, ξεκινά προληπτική απολύμανση όλων των σχολικών συγκροτημάτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής.

Ειδικότερα θα γίνει απολύμανση των σχολικών συγκροτημάτων σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει, ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά και την επόμενη ημέρα της απολύμανσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Τα σχολεία θα είναι κλειστά την ημέρα της απολύμανσης, όπως προαναφέρεται, καθώς επίσης και την επόμενη ημέρα της απολύμανσης.
2. Παρακαλούμε τους διευθυντές να ζητήσουν από τις καθαρίστριες των σχολείων να προβούν σε γενική καθαριότητα των σχολικών συγκροτημάτων την προηγούμενη ημέρα της απολύμανσης.
3. Οι Διευθυντές των σχολείων θα ενημερωθούν για την ώρα προσέλευσης των συνεργείων για να έχουν ανοιχτά τα σχολεία και να υπογράψουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
4. Σε όσα σχολεία πραγματοποιούνται δραστηριότητες εκτός σχολικού ωραρίου, παρακαλούμε τους διευθυντές να ενημερώσουν τους υπεύθυνους, ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά και δεν επιτρέπεται η χρήση των χώρων τους για το συγκεκριμένο διήμερο.
5. Οι καθαρίστριες μπορούν να συνεχίσουν την καθαριότητα των σχολικών συγκροτημάτων κανονικά μετά την επαναλειτουργία των σχολείων. Όχι κατά την διάρκεια του διημέρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.