Ρέθυμνο : Πρωτοβουλία Πολιτών για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Κάθε χρόνο, η τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέρα μνήμης για τα θύματα τροχαίων ατυχημάτων. Φέτος η μέρα αυτή είναι η Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Η μέρα αυτή εστιάζεται στη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων της ασφάλτου αλλά και στον πόνο των τραυματιών και στις συνέπειες των οικογενειών και κοινοτήτων που πλήττονται σε όλο τον κόσμο από αυτή τη μάστιγα των τροχαίων συγκρούσεων.

Σχεδόν 4,000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε μέρα και πολλές εκατοντάδες χιλιάδων τραυματίζονται στους δρόμους σε ολόκληρο τον κόσμο .
Όλοι μαζί, πολίτες και πολιτεία , ας συμβάλλουμε στη μείωση των θυμάτων της ασφάλτου και στη μείωση του πόνου και της δυστυχίας που αυτά προκαλούν.

Η Πρωτοβουλία πολιτών Ρεθύμνου για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την προώθηση της οδικής ασφάλειας, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας μνήμης των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.00΄,τα μέλη της πρωτοβουλίας μας και άλλοι εθελοντές, θα μοιράσουν ενημερωτικά έντυπα, αρχίζοντας από την Πλατεία Άγνωστου Στρατιώτη .

Αυτή την ημέρα, ας μάθουμε Παιδεία ! κι ας προσευχηθούμε ! κι ας θυμηθούμε τους ανθρώπους που τόσο άδικα έφυγαν από κοντά μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.