Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο : Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ρεθύμνης για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ

242

Με τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων, ολοκληρώνεται ένα κύκλος για εσάς και ανοίγεται μπροστά σας ένας καινούριος. Η εισαγωγή σας στα ΑΕΙ ελπίζω να αντάμειψε με τον καλύτερο για εσάς τρόπο, τους κόπους, την προσπάθεια, αλλά και την αγωνία τη δική σας, των γονιών και των εκπαιδευτικών σας.

Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια θα ήθελα να γνωρίζετε ότι εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο στη νέα γενιά, σε εσάς. Εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη και να πραγματοποιήσετε στο μέλλον τα όνειρα και τους στόχους σας με την ίδια θέληση και επιμονή που δείξατε για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μα πάνω απ’ όλα σας εύχομαι να μην χάσετε ποτέ την πίστη σας στις δυνάμεις σας και να θυμάστε πάντα ότι με σκληρή δουλειά, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Όσοι από εσάς δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ ή σε σχολή της πρώτης επιλογής σας, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στη ζωή μας υπάρχουν πολλές επιλογές και δίνονται πολλές ευκαιρίες στην πορεία, που είναι στο χέρι μας να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.
Να έχετε καλές σπουδές και να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνετε χρήσιμοι, άξιοι και δημιουργικοί άνθρωποι.