Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο:Συγχαρητήρια επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης στον καθηγητή Ν. Σταμπολίδη

για το βραβείο «Youniversal»

129

Με αφορμή τη μεγάλη διεθνή διάκριση για τον Καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη και το Μουσείο Κυ-κλαδικής Τέχνης με το βραβείο «Youniversal» του προγράμματος «Global Fine Awards», η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, απέστειλε στον ίδιο συγχαρητήρια επιστολή στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκα από τον Τύπο τη μεγάλη διάκρισή σας με το βραβείο «Youniversal» του προγράμματος «Global Fine Awards» για την έκθεση «Πικά-σο και Αρχαιότητα. Γραμμή κα πυλός» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και σε όλο το προσωπικό του Μουσείου, που εργάστη-καν με υψηλό επαγγελματισμό και επιστημονική αρτιότητα, ώστε να παρουσιάσουν στο πα-γκόσμιο κοινό μια έκθεση, που τους ενθουσίασε και κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης τους ανάμεσα σε 99 ακόμα υποψηφιότητες κορυφαίου επιπέδου από 27 χώρες.
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε στην πράξη με αυτή σας τη διάκριση, πως όταν υπάρχει προσωπικό όραμα για τον Πολιτισμό, διάθεση για εξωστρέφεια και αποτελεσματική αξιοποί-ηση της ψηφιακής τεχνολογίας μπορούμε να αναδείξουμε τον πλούτο και την αξία κάθε εκθε-σιακού χώρου.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο σας, που γεμίζει τον χώρο του Πολιτισμού και τους Έλληνες με περηφάνια».