Ρέθυμνο: Συγκίνηση στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα έγινε χθες βράδυ στο Σελί Ρεθύμνου επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Βαγγελη Γιακουμάκη.

Οι γονεις, τα αδέλφια, οι στενοί συγγενείς και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία που έφτιαξε η οικογένεια του, το σπίτι του Βαγγέλη όπως το αποκαλούν για να ανάψουν ένα κερί στην μνήμη του.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος ο οποίος μίλησε συγκινημένος για τον φοιτητή από το Ρέθυμνο που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Αμίλητοι και κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου οι γονείς και τα αδέλφια του παρακολούθησαν συγκινημένοι την τελετή, σκουπίζοντας διακριτικά τα δάκρυα τους. Η μέρα που επέλεξαν να τιμήσουν την μνήμη του Βαγγέλη δεν είναι τυχαία.

Στις 7 Ιουλίου του 2000, ακριβώς πριν 20 χρόνια ο Ανδρέας και η Μαρία Γιακουμάκη επέλεξαν να βαφτίσουν ταυτόχρονα και τα 3 παιδιά τους. Την Ελένη, τον Πέτρο και τον Βαγγέλη που ήταν τότε 6 ετών. Και σαν από σύμπτωση η 7η Ιουλίου είναι η μέρα που γιορτάζει ο Άγιος Ευάγγελος.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν πεντέμιση χρονια από την ημέρα που ο νεαρός σπουδαστής που φοιτούσε στην γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων εξαφανίστηκε στα Γιάννενα, για να βρεθεί 40 μέρες αργότερα νεκρός, χθες όμως στο Σέλι Ρεθύμνου ο Βαγγέλης ήταν παντού.http://www.gavdos888.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.