Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο : Συνάντηση εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους εργαζόμενους στην εταιρεία CRETA FARM.

227

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στην εταιρεία CRETA FARM πραγματοποιήθη-κε σήμερα στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, μετά από αίτημα του Προέδρου των εργαζομένων στην CRETA FARM κ. Δημήτρη Δουλγεράκη, ο ο-ποίος συνοδευόταν από τους εργαζόμενους στην εταιρεία Μανώλη Καραβάνο και Βασίλειο Βουμβουράκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο κ. Βασίλειος Θεοδωράκης ως εκπρόσωπος του Δήμου Αγ. Βασιλείου, ο κ. Μανώλης Σκλαβάκης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Μυλοποτάμου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Κακογιαννάκης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην CRETA FARM εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με τα τεκταινόμενα και την πορεία της εταιρείας καθώς και την έντονη αγωνία τους για το εργασιακό τους μέλλον, ανέφεραν δε ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία στο Ρέθυμνο ανέρχο-νται περίπου σε 400 άτομα.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους προς τους εργαζομένους και δεσμεύθηκαν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους και σε συνεργασία με την εταιρεία, προς εξασφάλιση των θέσεων εργασί-ας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.