Ρέθυμνο : Συνάντηση εργασίας Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνου

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης κα Ελευθερία Μιχάλα, οι σύμβουλοι της Δ.Κ. κ. Γιώργος Τζωρτζινάκης και κ. Ιάκωβος Διακουμάκης, οι κ. Γιώργος Γεωργαλής, Εντεταλμένος Σύμβουλος συντονισμού των υπηρεσιών του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Θωμάς Κρεβετζάκης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Δημήτρης Λελεδάκης, με τους Προέδρους των οικισμών που ανήκουν στην Κοινότητα Ρεθύμνης. Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη συμμετείχαν Πρόεδροι και εκπρόσωποι από τους συλλόγους των επτά (7) οικισμών: Αγ. Ειρήνη, Γάλλος, Γιαννούδι, Μετόχι, Μικρά Ανώγεια, Ξηρό Χωριό και Τρία Μοναστήρια.

Ο ηλεκτροφωτισμός και η καθαριότητα είναι κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Η Πρόεδρος της Κοινότητας ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι γι’ αυτά τα ζητήματα, όταν εντοπιστεί το όποιο πρόβλημα, θα πρέπει να υπάρχει άμεση επικοινωνία με τη Δημοτική Κοινότητα, για να προωθούνται στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης και να επιλύονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται. Επιπρόσθετα, επεσήμανε, ότι τα χρήματα που έχουν προβλεφθεί από την κεντρική πολιτεία για τις καταστροφές που προκάλεσε η περσινή κακοκαιρία, θα πιστωθούν στο Δήμο Ρεθύμνης το προσεχές διάστημα.

Η Πρόεδρος της Κοινότητας αλλά όλοι οι παριστάμενοι του Δήμου Ρεθύμνης, διαβεβαίωσαν τους Προέδρους των οικισμών για τη διάθεση συνεργασίας εκ μέρους του Δήμου και τόνισαν την ανάγκη στενής συνεργασίας μεταξύ τους για την επίλυση θεμάτων που αφορούν τους παραπάνω οικισμούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.