Ρέθυμνο : Συνάντηση Υφυπουργού Μεταφορών κ.Γιάννη Κεφαλογιάννη με το Προεδρείο της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου

Το Προεδρείο της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου , συναντήθηκε το Σάββατο 21-9-2019, με τον Υφυπουργό για θέματα Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη , στο γραφείο του στο Ρέθυμνο.

Στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα προβλήματα και αιτήματα , των εργαζομένων – ανέργων και συνταξιούχων του Νομού μας .
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε :

1. Στην άμεση στελέχωση της Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας Ρεθύμνου , η οποία απειλείται με οριστικό κλείσιμο , μετά από την μετάθεση της μίας εκ των δύο Υπαλλήλων , ώστε να διενεργούνται έλεγχοι στους χώρους εργασίας , που γίνονται σήμερα με δυσκολία έως καθόλου , λόγω έλλειψης προσωπικού .
2. ΄Στην άμεση στελέχωση του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ.
3. Στα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου . Στην εξεύρεση λύσης για την στελέχωσή του με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και όχι μόνο με συμβασιούχους .
4. Στην ΄Αμεση επέκταση των Σχεδίων Πόλης και οικισμών και κατασκευή των αναγκαίων έργων υποδομής .

5. Στην ολοκλήρωση του Βόρειου Οδικού ΄Αξονα . ΄Αμεση Βελτίωσή του , με τις αναγκαίες παρεμβάσεις , για να μην θρηνεί η Κρήτη δεκάδες θύματα κάθε χρόνο σε τροχαία ατυχήματα .

Στην συνέχεια , ο Υπουργός μας υποσχέθηκε την συνδρομή του τόσο στην στελέχωση Γραφείου Εργασίας στο Ρέθυμνο , τόσο του ΙΚΑ και Ο.Α. Ε.Δ.

Τέλος δόθηκαν στον Υπουργό ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ με αιτήματα εργαζομένων και συνταξιούχων τόσο σε Εθνικό όσο και σε Περιφερειακό και Τοπικό επίπεδο.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Τα σχόλια είναι κλειστά.