Όλα τα Νέα

Ρέθυμνο: Ξεκίνησε τα δρομολόγια το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο

169

Το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο του Δήμου Ρεθύμνης ξεκίνησε την Πέμπτη τα δρομολόγια του με ολιγοήμερη καθυστέρηση που οφείλεται αποκλειστικά σε διαδικαστικά θέματα.

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος CIVITAS DESTINATIONS ο Δήμος Ρεθύμνης πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και μισθώνει από το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου  ένα μίνι ηλεκτρικό λεωφορείο.

Η διαδρομή του λεωφορείου είναι κυκλική γύρω από την παλιά πόλη και να περικλύει τις οδούς – Σοφοκλή Βενιζέλου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ι. Πετυχάκη, Αρκαδίου, Σαλαμίνος, Μελισσηνού, Λεωφ. Κεφαλογιάννη, ΚΤΕΛ Ρεθύμνου, Βλαστού, Πρεβελάκη, Φεραίου, Ψυλλάκη, Πατριάρχη Γρηγορίου, Δημακοπούλου, Γερακάρη, Μακαρίου, Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, Σοφοκλή Βενιζέλου.

 

Σημείο εκκίνησης του ηλεκτρικού λεωφορείου είναι στη Σοφοκλή Βενιζέλου πλησίον της Μαρίνας Ρεθύμνου το οποίο αντιστοιχεί με την πρώτη στάση του λεωφορείου.

Το λεωφορείο θα εκτελεί δρομολόγια από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 καθημερινά με συχνότητα ανά 45 λεπτά και η μετακίνηση θα είναι δωρεάν για τη φετινή τουριστική περίοδο.

 

Αναλυτικά τα δρομολόγια του ηλεκτρικού λεωφορείου