Όλα τα Νέα

Σάλος στα Χανιά για μηχανισμό απόκρυψης πινακίδων σε αυτοκίνητα!

1,552

Σάλος προκλήθηκε με δημοσίευμα για την ανάρτηση σε σελίδα με μικρές αγγελίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, περί πώλησης μηχανισμού απόκρυψης πινακίδων αυτοκινήτου.

Μία ημέρα μάλιστα μετά το θάνατο του 57χρονου ποδηλάτη Κώστα Τζωρτζάκη, κι ενώ οι αστυνομικές Αρχές έψαχναν για το αυτοκίνητο που εμπλέκονταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έχει ήδη φτάσει εντολή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να γίνει έρευνα για την προέλευση του συγκεκριμένου μηχανισμού, αλλά και του ατόμου που τον εμπορεύεται.

Να σημειωθεί πως μετά τις αντιδράσεις πολλών μελών της συγκεκριμένης ομάδας, η αγγελία τελικά κατέβηκε, όπως και τα σχόλια που αναρτήθηκαν.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο πωλητής σημείωνε πως πρόκειται για ένα προϊόν για εκθεσιακή μόνο χρήση και όχι για τον δρόμο!

Αν ήταν έτσι, τότε ποιος ο λόγος που έστελνε τιμές σε όσους τον ρωτούσαν για το κόστος του πλαισίου παραπλάνησης;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, τα στοιχεία του ατόμου ήταν στη διάθεση της Τροχαίας Χανίων από την πρώτη στιγμή, καθώς άνδρας της Υπηρεσίας έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται στη συγκεκριμένη ομάδα και είδε τους διαλόγους με τους χρήστες για το συγκεκριμένο προϊόν.

Το συγκεκριμένο πλαίσιο, όπως διατείνεται ο πωλητής του, καλύπτει μέσα σε δύο δευτερόλεπτα την πινακίδα με ένα μαύρο κάλυμμα, με αποτέλεσμα να μην διακρίνονται τα στοιχεία της.

Σύμφωνα με το μήνυμα που έστειλε σε έναν από τους χρήστες, το κόστος για ένα ζευγάρι «παραπλανητικών πλαισίων» ήταν 100 ευρώ συν τα μεταφορικά…..