«Σάλπισμα» νίκης για τον «Πειραιά Νικητή» : Κεντρικές ομιλίες Μαρινάκη και Μώραλη

Μεγαλειώδης συγκέντρωση για τον «Πειραιά Νικητή» το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου. Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση όπου συμμετείχε πλήθος κόσμου, απευθύνθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι πολίτες κατέκλυσαν την περιοχή με σκοπό να παρακολουθήσουν τη συγκέντρωση του συνδυασμού, αλλά κυρίως για να ακούσουν τα έργα της επόμενης ημέρας, τα οποία θα υλοποιηθούν στην επόμενη θητεία και τα οποία έρχονται να προστεθούν σε όλα όσα έχουν ήδη γίνει και απολαμβάνουν οι Πειραιώτες από το 2014 και μετά.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Γιάννης Μώραλης εξήγησε ότι έχει αφήσει πίσω του όλες τις κομματικές δεσμεύσεις και διαθέτει έναν συνδυασμό με ανθρώπους κάθε κομματικής προέλευσης. Αποδέκτης θερμής υποδοχής έγινε και ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα άργησε πολύ να φτάσει στην εξέδρα, διότι η είσοδός του προκάλεσε τον ενθουσιασμό όσων παρευρίσκονταν στον χώρο

Σε δύο ημέρες ο Πειραιάς θα είναι ξανά νικητής. Όπως όταν, πριν από 4,5 χρόνια ξεκινήσαμε, έτσι και σήμερα θα είμαστε νικητές» σημείωσε κατά την έναρξη της κεντρικής ομιλίας του στην Πλατεία Κανάρη ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

«Ο Πειραιάς ξέρει να κερδίζει. Ξέρει να μάχεται και να νικάει», τόνισε από το βήμα ο κ. Μώραλης και συμπλήρωσε ότι «όπως ξεκινήσαμε το 2014, με γνώση και εμπειρία, πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, έτσι προχωράμε και σήμερα».

Μάλιστα, ο κ. Μώραλης, μιλώντας για τους συνεργάτες του, τόνισε ότι πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων που αγαπά τον Πειραιά και δεν βάζει κομματικές παρωπίδες. «Θα έρθει η ώρα που θα ψηφίσουμε ο καθένας το κόμμα του. Τώρα ψηφίζουμε για τον Πειραιά μας», επισήμανε ο κ. Μώραλης. Ο επικεφαλής του «Πειραιά Νικητή» σημείωσε ότι, όλο αυτό το διάστημα, στο πλευρό του βρέθηκαν οι φορείς του Πειραιά ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Ολυμπιακό σημειώνοντας πως «τον Ολυμπιακό δεν τον είχαμε δίπλα μας αλλά μέσα μας, μέσα στην καρδιά μας».

«Είμαι Ολυμπιακός αλλά κοιτάω όλες τις ομάδες της πόλης μας με το ίδιο μάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης, αποδεικνύοντας ότι ως θεσμικός άρχοντας της πόλης φροντίζει να τηρεί όλες τις ισορροπίες όταν πρόκειται για αθλητικά θέματα.

«Είμαστε πλέον ένας αξιόπιστος δήμος που πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Οι προμηθευτές θέλουν πλέον να δουλεύουν με τον δήμο Πειραιά» τόνισε ο κ. Μώραλης για να σχολιάσει ότι μέσα σε μία τετραετία ο δήμος Πειραιά κατάφερε να ανακάμψει πλήρως οικονομικά. Εξάλλου, ο κ. Μώραλης τόνισε ότι χάρη στη συστηματική δουλειά όλων των υπαλλήλων και των συνεργατών, ο δήμος Πειραιά κατόρθωσε να εξασφαλίσει πόρους.

«Τα χρήματα αυτά δεν τα χάρισε κανείς στον Πειραιά. Τα χρήματα αυτά τα κερδίσαμε με το σπαθί μας γιατί ο Πειραιάς ήταν, είναι και θα είναι νικητής. Λάβαμε αξιολόγηση στην πρότασή μας καλύτερη από όλο το Λεκανοπέδιο. Αυτό στο παρελθόν ποτέ δεν ήταν δεδομένο», κατέληξε.

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε και στις προσπάθειες του δήμου Πειραιά για τη διαχείριση του προσφυγικού ενώ αναφέρθηκε και στη σημάνουσα παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που στήριξε έμπρακτα τις προσπάθειες του δήμου. «Είμαστε μία πόλη που έχει ζήσει την προσφυγιά και γι’ αυτό δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια στο προσφυγικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

«Σε λίγα χρόνια η πόλη μας θα είναι μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις της Ελλάδας. Ελκυστική για τον κάτοικο του Πειραιά αλλά και τον επισκέπτη, τον Έλληνα και το ξένο. Θέλουμε μία πόλη πιο φιλική και πράσινη, μία πόλη για όλους», σχολίασε ο κ. Μώραλης που έκανε λόγο για φωταγώγηση του Πειραιά μέσω φωτισμού τύπου LED που σταδιακά θα οδηγήσει και σε μείωση των τελών που πληρώνουν οι δημότες.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την αστυνόμευση της πόλης, ο κ. Μώραλης τόνισε πως οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από εκατό ενώ πλέον είναι μόλις 18 άνθρωποι ενώ σημείωσε πως θα καταβλθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των δημοτών του Πειραιά.

Σημειώνεται πως όλο αυτό το διάστημα, ο Γιάννης Μώραλης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όλο το επιτελείο του συνδυασμού του «Πειραιά Νικητή», βρίσκεται στις γειτονιές του Πειραιά και επικοινωνώντας με τους κατοίκους του Πειραιά και γνωστοποιώντας τους το πρόγραμμα και το όραμα τους για το μέλλον της πόλης και των παιδιών της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.