Όλα τα Νέα

Σάββας Θεοδωρίδης:«Ο κ. Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης του Ολυμπιακού»

206

 

Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον Γιώργο Βασιλειάδη

Για τις δικαστικές εξελίξεις με την οριστική απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του, στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας που είναι σε εξέλιξη.

«Ζούσαμε με τη ρετσινιά για 6 χρόνια, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήθελε κι αυτός την αξιοπρέπεια. Το τι έχει περάσει ο κ. Μαρινάκης από πλευράς ταλαιπωρίας και όσα τραβήξαμε κι εμείς καταλαβαίνετε πως ήταν. Από δω και πέρα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σίγουροι και για τον πρόεδρο του και για την ομάδα και για όλους μας στη διοίκηση, γιατί όλοι, όπως κι εγώ, τα παράσημα τα έχουμε πάρει στις μάχες» τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Και πρόσθεσε. «Ο κ. Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο έντονη ομάδα, δεν έχουμε εμείς σχέση με λουλούδια και τέτοια πράγματα. Να είναι υπερήφανος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτός ο άνθρωπος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και γι’ αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση για το αν κάποιος είναι ένοχος ή αθώος, δεν πρέπει να παίρνουμε θέση.

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είπε: «Εμάς μας ενδιέφερε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ο πατριάρχης του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα ήθελα πολύ να μιλήσω, αλλα θα σας φωνάξω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ναι, δεν ήμασταν άριστοι αγωνιστικά και είχαμε προβλήματα, αλλά φέτος μας έχουν αφαιρεθεί 14 βαθμοί».

Για τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: «Εμείς έχουμε διαφωνίες και με τον Βασιλειάδη καί με την ΕΠΟ και θα τους καλέσουμε να συζητήσουμε. Πιστεύω πως ξέρω περισσότερα πράγματα από αυτες. Έχω 45 τίτλους με τον Ολυμπιακό και κύπελλο πρωταθλητριών».

Για τις αδειοδοτήσεις και την ποινή του υποβιβασμού: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να υπάρχει ένας νομος, μια διάταξη που να τα καλύπτει όλα. Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχην για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και το θεωρώ δύσκολο. Περνάμε μαύρες εποχές, όπως το είχα προβλέψει. Όπως ακριβώς είχα πει και στον ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσει το μεταξύ μας παιχνίδι πως η ζημιά θα γίνει από τα επίσημα, όπως έγινε με τον προπονητή μας.  Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια δυναμική, όπως αποδείχθηκε και από τις εκλογές του Πειραιά, όπου συγκεντρώθηκε ένα 55%».

Δείτε όλα όσα είπε μέσα από την κάμερα του a-sports.gr