Όλα τα Νέα

Σχεδιασμός και προγραμματισμός δράσεων στην κοινότητα Ελούντας

248

Τα ζητήματα που χρονίζουν, σε μια περιοχή ιδιαίτερου οικονομικού ενδιαφέροντος : την Ελούντα, δόθηκε η ευκαιρία, να συζητήσουν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τους εκλεγμένους συμβούλους της εν λόγω κοινότητας, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

“Είναι γνωστά, τα ζητήματα που έχουν καίρια σημασία για την περιοχή, δήλωσε ο κ. Ζερβός, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια που έχει αναληφθεί με την συνδρομή της Περιφέρειας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το θέμα του καθορισμού της προσωρινής τιμής για την παράκαμψη της Ελούντας, η ασφαλτόστρωση που προβλέπεται να γίνει στο κέντρο με πόρους της Περιφέρειας καθώς και η δημιουργία πράσινου σημείου.

Το συμβούλιο της Κοινότητας που συνεδρίασε, μετά την καθιερωμένη εκδήλωση, απασχόλησε το θέμα, της έναρξης των διαδικασιών, για τον σχεδιασμό του Σχεδίου Πόλης για το Σχίσμα Ελούντας, το οποίο είχε ακυρωθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, και σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγιου Νικολάου, θα πρέπει να επανέλθει, δεδομένου ότι πρόκειται – όπως σημειώσαμε παραπάνω – για μια περιοχή ιδιαίτερου οικονομικού ενδιαφέροντος, που θα πρέπει να προσεχθεί ανάλογα.