Σχολή επανεξέτασης και UEFA D το Φεβρουάριο στο Ρέθυμνο

ΣΧΟΛΗ UEFA D ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Σχολή UEFA D θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου οφείλουν να το παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος από κάθε ποδοσφαιρική ακαδημία και ομάδα της Ένωσής μας.

Επιπλέον, τη Σχολή μπορούν να την παρακολουθήσουν γονείς και εθελοντές που βοηθούν στη λειτουργία μιας ομάδας/ακαδημίας.

Επίσης θα λειτουργήσει σχολή επανεξέτασης UEFA Α, UEFA B, UEFA C στην ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ το χρονικό διάστημα 10-15/02/2020

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει 
Η Ε.Π.Ο. με την υποστήριξη της UEFA άρχισε να υλοποιεί ένα νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε όλη την Ελλάδα, το οποίο ονομάζεται σχολή>UEFA>D. Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει σε όλες τις ΕΠΣ.
Στο επίσημο website της Ομοσπονδίας έχει αναρτηθεί ότι στο άμεσο μέλλον θα λειτουργήσει στην έδρα των ΕΠΣ>η εν λόγω σχολή.
Το πρόγραμμα της σχολής UEFA D οφείλουν να το παρακολουθήσουν
υποχρεωτικά;τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος από κάθε ποδοσφαιρική ακαδημία και ομάδα;της Ένωσής μας. Επιπλέον, τη Σχολή μπορούν να την>παρακολουθήσουν γονείς και εθελοντές που βοηθούν στη λειτουργία μιας ομάδας/ακαδημίας.
«Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ομάδων και>ακαδημιών, γονέων και εθελοντών, θα τεθεί σε εφαρμογή στις 15 KAI 16 Φεβρουαρίου 2020 στην ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 12 ωρών
Σχολών>UEFA>D;(χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων – αγώνων>για ηλικίες κάτω των 12 ετών.
Προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.
Οι σχολές>UEFA>D, εντάσσονται> στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού», και>θα λειτουργήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΣ) και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας και ομάδας,>καθώς η κατοχή πιστοποιητικού>UEFA>D>θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης των>ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία».
Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, να συμπληρώσουν την αίτηση την οποία θα παραλάβουν από τα γραφεία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.
ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ
Επίσης θα λειτουργήσει σχολή επανεξέτασης UEFA Α, UEFA B, UEFA C στην ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ το χρονικό διάστημα 10-15/02/2020. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα που βρίσκεται στο site της ΕΠΟ, στη διεύθυνση proponites@epo.gr έως τις 30/01/2020