Όλα τα Νέα

Η Σχολή Θεοδωράκη απονέμει Πτυχίο-Ποτάμι στον Μακρόν! [funny]

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best TV - Μεσσηνίας ξεδίπλωσε τα σχέδιά του για την Παιδεία του Μέλλοντος που θα εμπεριέχει οπωσδήποτε τις Σχολές που ονειρεύεται.

521
Η Σχολή Θεοδωράκη : Είδε και απόειδε ο καημένος ο Θεοδωράκης. Βλέπει ότι το μαγαζί του πάει για διάλυση και σκέφτεται να ανοίξει Σχολές Ποτάμι. Αργότερα το σκέφτεται τη Σχολή Ωκεανός, μια κα το ποτάμι ακόμα δεν φούσκωσε! Και δεν πρόκειται, βέβαια!

Η Σχολή Θεοδωράκη : Πιστεύει μάλιστα ότι στη Σχολή του θα φοιτήσει ο Εμμανουέλ Μακρόν, ο Γάλλος Πρόεδρος! Αφού θεωρεί ότι ανήκει ήδη στη δική του Σχολή. Αυτήν που κατονομάζει ως Σχολή-Ποτάμι!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best TV – Μεσσηνίας ξεδίπλωσε τα σχέδιά του για την Παιδεία του Μέλλοντος που θα εμπεριέχει οπωσδήποτε τις Σχολές που ονειρεύεται. Ώστε να γίνει κτήμα του λαού η βαθυστόχαστη κοσμοθεωρία του για τα ποτάμια και τις λίμνες.

Σε ανώτερο επίπεδο θα διδάσκεται η τέχνη της κατάδυσης στα άδυτα της θάλασσας και του ωκεανού! Μαθήματα που θα διδάσκει ο ίδιος στους Προέδρους όλου του κόσμου. Από Πρόεδρο σε Πρόεδρους face to face! Μεγαλεία!

Ο ίδιος επίσης θα απονέμει τα περίφημα Πτυχία-Ποτάμι, που οπωσδήποτε θα φέρουν τη δική του υπογραφή! Διαφορετικά τα πτυχία των Προέδρων θα είναι πλαστά και άνευ αξίας ….