Σε καλό κλίμα και με αρκετές προτάσεις πραγματοποιήθηκε η Παγκρήτια σύσκεψη των ομάδων της Γ΄Εθνικής στο Ρέθυμνο

Αρκετές προτάσεις έπεσαν στο “τραπέζι” από τις ενώσεις αλλά και από τις ομάδες του Κρητικού ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Παγκρήτια σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/6 το απόγευμα στο γήπεδο Μισιρίων και συγκεκριμένα στα γραφεία του Άρη Ρεθύμνου,με πρωτοβουλία της Ρεθυμνιώτικης ομάδος,που μέσα σε άριστο κλίμα από όλους αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για΄το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας,και ειδικά αυτη την εποχή που μαστιζόμαστε ελέω κορονοιού.

Το παρών έδωσαν οι πρόεδροι από τις ενώσεις Ρεθύμνου Τίτος Χνάρης,Χανίων Κώστας Κωσταντινίδης, και Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου,ενών απών ήταν η Ε.Π.Σ.Λασιθίου.

Επίσης από την Ένωση του Ρεθύμνου το παρών έδωσαν ο Γ.Γραμματέας Γιώργος Δασκαλομαρκάκης,ο υπευθυνος ακαδημιών Χαράλαμπος Μακρυγιάννης, ο υπεύθυνος μικτών ομάδων Νίκος Μαρκουλιδάκης,και ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης,ενώ από το Ηράκλειο ο Αντιπρόεδρος Πλούταρχος Κουτεντάκης και ο Βαγγέλης Πετούσης.

Από τις ομάδες το παρών έδωσαν από το Ρέθυμνο Άρης Ρεθύμνου που ήταν και άψογος οικοδεσπότης,ο Αστέρας Ρεθύμνου,και ο Ρεθυμνιακός,από το Ηράκλειο, Πόρος,Δαμάστα,Αλμυρός,ΠΟΑ,,από τα Χανιά ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ,Άρης Σούδας,και Παλαιόχωρα,από το Λασίθι Α.Ε.Νεάπολης,Αναγέννηση Ιεράπετρας,και ΑΟΑΝ.Απών ήταν 3 ομάδες και συγκεκριμένα Ηρόδοτος,Γιούχτας,και Πανακρωτηριακός.

Από πλευράς Δήμου Ρεθύμνου το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λελεδάκης,Δημήτρης Λαχνιδάκης και Άγγελος Μαλάς.

Τις εργασίες της παγκρήτιας σύσκεψης άνοιξε ο επίτιμος πρόεδρος του Άρη Ρεθύμνου Γιώργος Σταράκης που καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση τους να παρευρεθούν στη σύσκεψη, τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά,και με τις προτάσεις που θα γίνουν να συστρατευθούν όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου και της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Τους χαιρετισμούς τους και την στήριξη τους έστειλαν με γραπτές τους δηλώσεις ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης,ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης,και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Άρη Ρεθύμνου και οικοδεσπότης της σύσκεψης Μανόλης Βαρούχας,όπως και οι πρόεδροι των 3 ενώσεων.Χαιρετισμό απηύθυναν οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων.

Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια όμαδα εργασίας που θα τρέξει όλες τις προτάσεις που θα ακουστούν στην σύσκεψη που αυτή αποτελείται από τις διοικήσεις των 4 ενώσεων της Κρήτης,και από ένα εκπρόσωπο΄σωματείου απο κάθε νομό και συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο ο Άρης,από το Ηρακλειο ο Πόρος,από το Λασίθι ο ΑΟΑΝ,και από τα Χανιά ο Άρης Σούδας.

Οι προτάσεις πού έγιναν και που θα δουλέψει η ομάδα εργασίας.

Συνάντηση με την Περιφέρεια Κρήτης

Αίτημα για 40% φιλάθλων στους αγώνες

Επαφές και συζητήσεις με τα ΚΤΕΛ Χανιών-Ρεθύμνου και Ηρακλείου-Λασιθίου για εξεύρεση χορηγίας-προσφοράς για τις μεταφορικές ανάγκες των ομάδων.

Να προωθηθεί το χορηγικό πλάνο της ΕΠΣΗ για εξεύρεση κεντρικού χορηγού.

Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Μείωση εξοδολόγιου διαιτησίας και παρατηρητών αγώνων

Μείωση παραβόλων συμμετοχής

Μείωση προστίμων

Επίσης ο εκπρόσωπος του ΑΟΑΝ στην ομιλία του ανέφερε ότι η επόμενη παγκρήτια σύσκεψη να γίνει στον Άγιο Νικόλαο με οικοδεσπότη τον ΑΟΑΝ.

Η διοίκηση του Άρη Ρεθύμνου μετά το τέλος της σύσκεψης παρέθεσε γεύμα στην Ταβέρνα Κληματαριά ιδιοκτησίας του προέδρου της ομάδος Μανόλη Βαρούχα.

Σημαντική βραδιά για το Κρητικό ποδόσφαιρο και για τις ομάδες της Γ΄Εθνικής κατηγορίας,που σίγουρα μόνο θετικά ζητήματα μπορούν να βγουν από τις συζητήσεις και τις προτάσεις που τέθηκαν προς υλοποίηση.

Να τονίσουμε από την πλευρά μας ότι οι άνθρωποι της διοίκησης του Άρη Ρεθύμνου ήταν άριστοι οικοδεσπότες, που τους ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία που τύχαμε στον χώρο τους,και τους ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει την φετινή χρονιά.

Η διοίκηση του Άρη είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια που στον χώρο βρισκόταν και εθελοντές Σαμαρείτες για παν ενδεχόμενο…

Τα σχόλια είναι κλειστά.