Σε Μεσαρά και Ρέθυμνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δεύτερη ημέρα της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, και σύμφωνα με το πρόγραμμα του θα επισκεφθεί περιοχές της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς, ενώ το απόγευμα θα βρίσκεται στον νομό Ρεθύμνου.

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όπου και ενημερώνεται για την πορεία του μεγάλου οδικού έργου Ηράκλειο – Μεσαρά. Νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε επισκεφθεί τους Αγίους Δέκα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού.

Το πρόγραμμά της επίσκεψής του περιλαμβάνει ακόμη μια στάση στη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς καθώς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της περιοχής.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού στις 11:00π.μ. και βόλτα στο κέντρο της πόλης των Μοιρών.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής κι αμέσως μετά, στη 1:30μ.μ. το Τυμπάκι, όπου ο Κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, το Προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και Εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς στην αίθουσα του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην Δημαρχείο Τυμπακίου.

Η περιοδεία στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στα χωριά Ασήμι στις 3:00 μ.μ. και Πύργος στις 4:00μ.μ., όπου θα τον υποδεχθούν κάτοικοι της περιοχής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Πέραμα στις 6:30μ.μ. και τα Ανώγεια του νομού Ρεθύμνου στις 8:30μ.μ.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.