Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα ο Ρεθυμνιακός

Μέσα σε  οικογενειακό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Ρεθυμνιακός

To παρών έδωσαν  Ποδοσφαιριστές του σωματείου, προπονητικό τιμ, παράγοντες αλλά και αρκετοί φίλοι, του συλλόγου  χορηγοί, όπου βρέθηκαν όλοι μαζί στο μεζεδοπωλείο «Αλλού γι’ αλλού».
Όλοι τους δείπνησαν και χόρεψαν υπό τους ήχους λαϊκής μουσικής, ενώ λίγο πριν, ο πρόεδρος του συλλόγου Κωστής Παπαδάκης που δεξιώθηκε των καλεσμένων της βραδιάς, προέβη στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Ο ίδιος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε χαρακτηριστικά: 
«Χαίρομαι πολύ που βρισκόμαστε όλοι μαζί για τον Ρεθυμνιακό μας. Η ομάδα πηγαίνει πραγματικά όσο καλύτερα θα μπορούσε στο πρωτάθλημα (2η) και γι’ αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια των παιδιών, του προπονητικού τιμ (του ακούραστου εργάτη Νίκου Καραδάκη), του Νίκου Γκούτζου που βρίσκεται δίπλα μας σε όποιο πόστο χρειαστεί, του άλλου εργάτη μας, του Γιώργου Βαρδουνιώτη αλλά και των μελών του συμβουλίου που επί χρόνια βρίσκονται στις υπηρεσίες του συλλόγου.
Ένα επίσης πολύ χαρμόσυνο νέο του 2018 ήταν η επαναλειτουργία των ακαδημιών του Ρεθυμνιακού, τμήματα τα οποία εξελίσσονται με θεαματικό τρόπο σε όλες τις κατηγορίες.
Τέλος, χαίρομαι γιατί κοντά μας βρίσκονται άνθρωποι που αυταπόδεικτα δείχνουν κάθε τόσο την αγάπη τους για τον Ρεθυμνιακό μας.
Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Καλή συνέχεια στη σεζόν, με υγεία και με πολλές ακόμα επιτυχίες».
Στο κόψιμο της πίτας του Ρεθυμνιακού βρέθηκαν πρόσωπα που, μεταξύ άλλων έχουν προσφέρει κατά το παρελθόν από διάφορα πόστα όπως, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Γιάννης Κουνδουράκης, ο Μανώλης Κοκκινάκης, ο Νίκος Χουρδάκης, ο Γιώργος Πατακός (χορηγός της πρωτοχρονιάτικης πίτας), ο Κωστής Καλοτεράκης και ο Γιώργος Καραγιάννης.
Φυσικά το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και τα μέλη του Δ.Σ. οι κ.κ. Ανδρέας Τζαγκαράκης, Γιώργος Περπυράκης, Γιώργος Ξηράκης Νίκος Τσουπάκης, Γιώργος Πολιουδάκης, Λεωνίδας Πισκοπάκης, Γιώργος Μακρυμαλλάκης, Ντίνος Φραγκάκος και Ανδρέας Κλαψινός.
Δύο ήταν οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν το φλουρί, ο Νίκος Γκούτζος και ο Νίκος Παπαδάκης.
Το τραπέζι μετατράπηκε σε γλέντι, όπου ο χορός και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.