Όλα τα Νέα

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, ο Μπεν Άφλεκ

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, ο Μπεν Άφλεκ

360
Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, ο Μπεν Άφλεκ . Ο 45χρονος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης από τον εθισμό στο αλκοόλ. Ο 42χρονος αδελφός του Κέισι Άφλεκ και η πρώην σύζυγός του, η 45χρονη Τζένιφερ Γκάρνερ, τον ώθησαν να προχωρήσει στην αποτοξίνωση!

Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τη φίλη του Λίντσεϊ Σούκους, που είναι μουσικός παραγωγός, ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι ήταν εκτός ελέγχου, σύμφωνα με το «Us Weekly». Είχε «καταρρεύσει» και ήταν πολύ «δυστυχισμένος», δήλωσε μία πηγή στο περιοδικό.

Έτσι ο ηθοποιός, όταν βρέθηκε σε ανάγκη, στράφηκε προς την πρώην σύζυγό του και, όπως γράφει το RadarOnline, επικαλούμενο πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι, παρά τα όσα έχουν περάσει οι δυο τους «από τη χρήση ουσιών, μέχρι το ποτό και τον τζόγο, η Τζεν ήταν πάντα ο άνθρωπος που μπορεί να του σταθεί».

Ο Μπεν της είπε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του, είπε η πηγή και πρόσθεσε ότι «έφτασε στο χείλος της καταστροφής, αλλά γνώριζε πως έπρεπε να αλλάξει».

Ο Κέισι και η Τζένιφερ ανέφεραν ότι ο Μπεν βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Λος Άντζελες, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει και να περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Μετά από πέντε μέρες μένει έξω από το κέντρο και παρακολουθεί ένα κέντρο βουδιστικού διαλογισμού που ονομάζεται «Ενάντια στο ρεύμα», και νιώθει πιο δυνατός από ποτέ.

Αν και ο Μπεν με την Τζεν βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την έκδοση του διαζυγίου τους, η ηθοποιός «θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί γι’ αυτόν, όποτε τη χρειάζεται. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις», εξηγεί η πηγή.

Πηγή: Παραπολιτικά

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.