Σε ρυθμούς «γαλάζιου» θριάμβου το Ηράκλειο

Εβδομάδα σημαντικών πολιτικών εξελίξεων αυτή που διανύουμε, ωστόσο το Ηράκλειο ζει στον απόηχο της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς 2.500 και πλέον, κόσμου συνέρρευσαν μαζικά σε κομματική εκδήλωση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, γεγονός πραγματικά πρωτόγνωρο για ένα νομό που για χρόνια είχε ως πολιτικό σημείο αναφοράς την κεντροαριστερά.

Η Πειραιώς σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου εδώ και 3 χρόνια προλειαίνουν το έδαφος για την πολιτική μετατόπιση των Ηρακλειωτών και φαίνεται πως οι προσπάθειές τους, τώρα, αποδίδουν καρπούς.

Ο Κ. Μητσοτάκης με τον στενό του συνεργάτη Λ. Αυγενάκη αποδεικνύεται πως τελικά κατάφεραν -και στην Κρήτη- να γεφυρώσουν το «χάσμα» και οι Ηρακλειώτες όχι μόνο δεν έμειναν αδιάφοροι, αλλά ανταποκρίθηκαν με θέρμη.

Ακόμη μια επιτυχία της επίσκεψης Μητσοτάκη οι παρουσίες έκπληξη! Άνθρωποι που μέχρι χθες ταυτιζόντουσαν με το ΠΑΣΟΚ ή τον ΣΥΡΙΖΑ μετά χαράς παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ, αλλά ακολούθησαν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του. Θερμή η υποδοχή και των κατοίκων, αλλά και τοπικών φορέων σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας, τόσο στη Μεσαρά, όσο και στο ν. Ρεθύμνου.

Τα εύσημα του Προέδρου της ΝΔ απέσπασε on camera, αλλά και κατ’ ιδίαν έλαβαν πολλές φορές τόσο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, όσο και ο «Κρητικάρχης» Γραμματέας Λ. Αυγενάκης που φέρεται να είχε εικόνα για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το μόνο που μένει τώρα πια είναι ο «γαλάζιος» θρίαμβος των προηγούμενων ημερών ν’ αποτυπωθεί σύντομα και στην κάλπη.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.