Σε Σύσκεψη την Δευτέρα καλεί η Ε.Π.Σ.Η. και η Περιφέρεια τους βουλευτές και τους φορείς της Κρήτης για την αναδιάρθρωση

Κρίσιμη σύσκεψη για το κρητικό ποδόσφαιρο την ερχόμενη Δευτέρα

Tην Δευτέρα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Σταύρο Αρναουτάκη διοργανώνουν με προσκεκλημένους του βουλευτές μία κρίσιμη σύσκεψη προκειμένου να τεθούν στο τραπέζι η αναδιάρθρωση και το πόσο αρνητικά επηρεάζει το κρητικό ποδόσφαιρο.

Η πρόσκληση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

«Η ΕΠΣ Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και θέλοντας για μια ακόμη φορά να προλάβει αποφάσεις και νόμους που θίγουν το γενικότερο συμφέρον των ομάδων και του ποδοσφαίρου του νησιού μας αλλά και της χώρας γενικότερα, συγκαλεί σύσκεψη την Δευτέρα στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και ώρα 14:00.

Ως ΕΠΣΗ από τον Αύγουστο του 2018 είχαμε υποβάλει με αλλεπάλληλες επιστολές μας και τοποθετήσεις μας την άρνηση μας αφού έτσι εκτός των άλλων αλλοιώθηκε ο υγιής αθλητικός και οικονομικός ανταγωνισμός μεταξύ όλων των ομάδων της Super League με έωλες υποσχέσεις στις ΠΑΕ της υπό σύσταση νέας κατηγορίας SUPER LEAGUE 2 και κυρίως χωρίς να ληφθεί καμία απολύτως μέριμνα για τα ερασιτεχνικά σωματεία με οικονομική στήριξη (όπως έχουμε διεκδικήσει επανειλημμένως στο παρελθόν).

Δηλαδή ο Υφυπουργός Αθλητισμού εφάρμοσε τακτική που είναι ορισμός του Αθέμιτου Ανταγωνισμού. Στη σύσκεψη θα τεθούν προτάσεις για λύσεις που εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να προωθηθούν στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών όπως για παράδειγμα η δημιουργία κρητικού ομίλου στην Γ’ Εθνική».

Τα σχόλια είναι κλειστά.