Όλα τα Νέα

Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει η υγεία του 6χρονου που ήπιε κρασί

317

Παραμένει στην εντατική-Θετικά μηνύματα για την υγεία του

Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως εμφανίζει η υγεία του 6χρονου Νικόλα ο οποίος παλεύει τις τελευταίες μέρες στη ΜΕΘ Παίδων για να κρατηθεί στη ζωή, σκορπίζοντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια του.

 

Το 6χρονο  παιδί που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα κρασιού περίπου πριν από μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη, μπορεί να μην έχει βγει από την εντατική του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο τα «μηνύματα» είναι θετικά για την υγεία και κατ’ επέκταση για τη ζωή του.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νικόλας είναι διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, με τους γιατρούς να βάζουν τα δυνατά τους και τους γονείς να ελπίζουν πως όλα θα πάνε καλά για το παιδί τους που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία ενός από τους γιατρούς στο Κ.Υ. Χάρακα

Όπως λέει ο επιμελητής Α’, γιατρός Κ.Υ. Χάρακα, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος που μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, το παιδί το μετέφεραν οι γονείς του σε καλή κατάσταση, έκανε κάποιους εμετούς, ωστόσο λίγο αργότερα έπεσε σε ημικωματώδη κατάσταση. Ο γιατρός μίλησε με τον 6χρονο μόνος του και του εκμυστηρεύτηκε ότι από περιέργεια προχώρησε στην κατανάλωση αλκοόλ.

«Το παιδί μού είπε ότι από περιέργεια κατανάλωσε το αλκοόλ. Η μητέρα εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο, ο πατέρας έλειπε από το σπίτι και το παιδί βρήκε την ευκαιρία και κατανάλωσε το αλκοόλ», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος