Σήμερα ο τελικός κυπέλλου Χανίων ΑΕΕΚ-ΣΥΝΚΑ-Απόλλων

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ως τυπικά γηπεδούχος και Απόλλων ως φιλοξενούμενος θα παίξουν σήμερα Τετάρτη 24/4 στις 19:00 για τον τελικό του Κυπέλλου Χανίων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα Περβόλια, με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου στην ιστορία τους.

Την Δευτέρα παρατέθηκε συνέντευξη Τύπου των δύο φιναλίστ στα γραφεία της ΕΠΣΧ, όπου το παρών έδωσαν από κάθε ομάδα οι Γιάννης Μυλωνάκης (πρόεδρος), Κώστας Ανυφαντάκης (προπονητής) και Θοδωρής Κυτράκης για το ΣΥΝΚΑ, ενώ για τον Απόλλωνα μίλησαν αντίστοιχα οι Γιώργος Δρικάκης, Μάνος Βεργανελάκης και Μπάμπης Καραμπινάκης, σε ρόλο  οικοδεσπότη βρέθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης στάθηκε στο φιλανθρωπικό έργο που έχει ο φετινός τελικός όπου ανέφερε

«μας αρέσει να βοηθάμε, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια εμείς του ποδοσφαίρου και μας αρέσει όταν ανοίγουμε την αγκαλιά μας να βάζουμε μέσα όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γίνεται,εύχομαι να τελειώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς το παιχνίδι και να μην έχουμε προβλήματα».

Ο Κώστας Ανυφαντάκης για το ΣΥΝΚΑ τόνισε 

«θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε ποδοσφαιρικό πολιτισμό, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο με το θέαμα σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο και σε μια πολύ ωραία ώρα»

Ο Μάνος Βεργανελάκης για τον Απόλλωνα ανέφερε

«στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα του Απόλλωνα, η ομάδα μας κάνει σταθερά βήματα προόδου και η επιβράβευση των κόπων είναι η παρουσία σε αυτό τον τελικό».

Ο πρόεδρος του ΣΥΝΚΑ, Γ. Μυλωνάκης ανέφερε 

«μεγάλη τιμή που συμμετέχουμε στον τελικό ευχόμενος  να γίνει ένα καλό παιχνίδι»

ενώ ο Γ. Δρικάκης για τον Απόλλωνα επεσήμανε

«η ομάδα μας είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται σε τελικό Κυπέλλου και με το να γίνεται στα Περιβόλια είναι για μας ακόμα πιο θετικό και πιο όμορφο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Θοδ. Κυτράκης για το ΣΥΝΚΑ τόνισε

«ξέρουμε ότι έχουμε τον τίτλο του φαβορί σαν ομάδα, αλλά αν δε το δείξουμε, δε σημαίνει τίποτα»

ο Μπ. Καραμπινάκης για τον Απόλλωνα σημείωσε 

«για μας είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία και μια ιστορική στιγμή να είμαστε στον τελικό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.