Όλα τα Νέα

Σήμερα το Τελευταίο Αντίο στη Νεκταρία

233
Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στην  Αμνάτο, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη 17χρονη Νεκταρία, η οποία μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο ΠΑΓΝΗ, άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Ρεθύμνου για την απώλεια της Νεκταρίας, κόρη του διοικητή της Τροχαίας Ρεθύμνου Γιώργο Μπαλάση και της αστυνομικού συζύγου του Ιωάννα Σαρρή – Μπαλάση.

Μέσα σε αυτές τις τραγικές στιγμές όμως, οι γονείς της 17χρονης αποφάσισαν να κάνουν το μεγαλύτερο δώρο σε τέσσερις συνανθρώπους μας, δωρίζοντας τα όργανα της κόρης τους.

Για την λήψη των οργάνων και τη μεταφορά τους στα νοσοκομεία όπου θα πραγματοποιηθούν οι μεταμοσχεύσεις, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από νωρίς χθες το απόγευμα η οποία και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

“Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απρόσμενη κατάληξη της 17χρονης Νεκταρίας, τέκνο των μελών της Ένωσής μας, του Α/Υ΄ Γεώργιου Μπαλάση και της Υ/Α΄ Ιωάννας Σαρρή, που έχασε πρωινές ώρες της 12ης Φεβρουαρίου τη μάχη με τη ζωή, συνεπεία εγκεφαλικού οιδήματος που υπέστη πριν από δύο βδομάδες.

Η Ένωσή μας συγχαίρει τους συναδέλφους μας, γονείς της μικρής Νεκταρίας για το ψυχικό σθένος και τη γενναιοδωρία που επέδειξαν τη δύσκολη αυτή ώρα, παίρνοντας την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα προκειμένου να δώσουν ελπίδα και να σώσουν με την ενέργειά τους αυτή και άλλες ζωές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας αφού συγκλήθηκε έκτακτα ενέκρινε το παρόν ψήφισμα :

  • Εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της Ένωσής μας στην οικογένεια και στους οικείους της 17χρονης Νεκταρίας
  • Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 12:00΄ στην Άμνατο Ρεθύμνου
  • Να καταθέσει αντί στεφάνου το χρηματικό ποσό των 1.000 € σε λογαριασμό της οικογένειας ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της αγαπητής Νεκταρίας
  • Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο για δημοσίευση με την ευχή μας να είναι ελαφρύ το χώμα της Γης που θα τη σκεπάσει

Αιωνία της η μνήμη”.