Όλα τα Νέα

Σκληρά παζάρια για Πούκι

Ενώ στην Μπρόντμπι δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τα ελληνικά ΜΜΕ!

74

Ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι για την απόκτηση του Πούκι, ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα ελληνικά ΜΜΕ. «Αυτή τη στιγμή ο Πούκι είναι ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά και να υπάρξει, θα το κρατήσουμε για μας. Δεν ξέρω πώς διαρρέουν την ατζέντα τους στα ΜΜΕ, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό», δήλωσε ο παράγοντας της ομάδας της Δανίας.

Οσον αφορά στις διαπραγματεύσεις, ο ΠΑΟ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ, ωστόσο η ομάδα της Δανίας απαιτεί περισσότερα χρήματα για τον Φιλανδό επιθετικό.
Πάντως, οι «πράσινοι» δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς παράλληλα εξετάζουν ακόμη δύο περιπτώσεις επιθετικών σε περίπτωση που «ναυαγήσει» του Πούκι.
Αμφότεροι αρέσουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη ενώ έχουν γίνει ήδη και οι πρώτες επαφές με την πλευρά τους.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το θέμα του ακραίου μπακ, πάντα στο προσκήνιο παραμένει το όνομα του Βενσάν Μπεσά, την ώρα πάντως για τους «πράσινους» προέχει η περίπτωση ενός μικρότερου ποδοσφαιριστή, επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη.