Σκληρές ανακοινώσεις ΠΑΟΚ, ΑΕΚ με αφορμή το “ντου” των Μελισσανίδη, Γ. Παπαδόπουλου

Στα ύψη ανέβηκε το θερμότετρο της κόντρας μεταξύ ΠΑΟΚ ΑΕΚ, καθώς είχαμε πόλεμο ανακοινώσεων. Για «πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας και ωμής παρέμβασης στ’ αποδυτήρια του ΟΑΚΑ», με αφορμή το «ντου» των Μελισσανίδη, Γ. Παπαδόπουλου στον Ελβετό διαιτητή, στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Επίσης, αναφέρεται και σε «επιχείρηση άσκησης πίεσης στους διαιτητές». Επίσης, ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε και τα παράπονα που είχε από τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος είχε τον έλεγχο το VAR.

Η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της, αναφέρεται σε «γκεμπελίστικη προπαγάνδα από εκείνους που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο», δηλαδή η ΑΕΚ «δίνει» τη …φωτογραφία του Σαββίδη στο «ντου» με το όπλο στο προπέρσινο μεταξύ τους  ντέρμπι της Τούμπας που δεν έληξε ποτέ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Τα όσα περιγράφει ο Ελβετός διαιτητής κ. Κλόσνερ στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως ιδιότυπη μορφή εξαγωγής εγχώριου ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Μπορεί ο διαιτητής να μας άφησε με πικρή γεύση για τη συμπεριφορά του στη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ, θύμα προφανώς των πληροφοριών του κ. Σιδηρόπουλου από το δωμάτιο του VAR, ωστόσο η «άγνοια κινδύνου» του προσφέρει μια μεγάλη υπηρεσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η καταγραφή τριτοκοσμικών γεγονότων στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα με αποκορύφωμα την εισβολή των κ. κ. Μελισσανίδη και Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών, αποκαλύπτει και την προνομιακή ασυλία που απολαμβάνουν συγκεκριμένοι παράγοντες κατά την επιχείρηση άσκησης πίεσης στους διαιτητές.

Η αναφορά στη στάση των αστυνομικών, μάλιστα, που όχι μόνο δεν προστάτευσαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά συμπεριφέρθηκαν ως συνοδοί των εισβολέων, καθιστούν σαφές πως το θέμα ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια.

Οι προεκτάσεις του επιβάλλεται να διερευνηθούν από την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τον αρμόδιο Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Χρυσοχοΐδη – αφού πρόκειται για πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας και ωμής παρέμβασης στ’ αποδυτήρια του ΟΑΚΑ – οι οποίοι οφείλουν να προβούν σε παραδειγματικές τιμωρίες».

Αναλυτικά η απάντησή της AEK στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια! Το ακούσαμε και αυτό! Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας! Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας! Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ!».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.