Σοκάρει η ομολογία του 27χρονου για την άγρια δολοφονία της βιολόγου

Σοκάρουν και τους αστυνομικούς τα όσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομολογεί ο 27χρονος ότι έκανε στην Suzanne Eaton τις τελευταίες ώρες της ζωής της!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive.gr ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε χαρακτηριστικά πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, «πάνω κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του!

Η προσαγωγή του 27χρονου έγινε νωρίς το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας!

Ο δράστης, παρά τις προσπάθειές του να καλύψει με κάθε τρόπο το έγκλημα που διέπραξε, φαίνεται ότι υπέπεσε σε ένα λάθος που αποδείχτηκε μοιραίο για αυτόν και που τελικώς οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα parapolitikakritis.gr ο 27χρονος άνδρας ,είναι γιος παπά, γεγονός το οποίο συγκλονίζει την κοινωνία, σε συνάρτηση με το απάνθρωπο έγκλημα που διεπράχθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ταυτότητα και την προσαγωγή του άνδρα οδήγησαν στοιχεία που σχετίζονται με ίχνη του αυτοκινήτου του φερόμενου ως δράστη, ενώ παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προσαχθείς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της βιολόγου.

Ο 27χρονος, είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, ενώ to κίνητρο της στυγερής δολοφονίας εικάζεται οτι ήταν σεξουαλικό.