Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας της βιολόγου- Παπαδοπαίδι ο δολοφόνος

Με νέα στοιχεία ανανεώνεται συνεχώς η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, που είχε εντοπιστεί νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μέσα σε σπηλιά, στο Μάλεμε Χανίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Παραπολιτικών Κρήτης, ο 27χρονος άνδρας που βρίσκεται στα χέρια των διωκτικών αρχών , ο οποίος και θεωρείται βασικός ύποπτος στη δολοφονία της 60χρονης, είναι γιος παπά, γεγονός το οποίο συγκλονίζει την κοινωνία, σε συνάρτηση με το απάνθρωπο έγκλημα που διεπράχθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ταυτότητα και την προσαγωγή του άνδρα οδήγησαν στοιχεία που σχετίζονται με ίχνη του αυτοκινήτου του φερόμενου ως δράστη, ενώ παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προσαχθείς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της βιολόγου.

Ο 27χρονος, είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, ενώ to κίνητρο της στυγερής δολοφονίας εικάζεται οτι ήταν σεξουαλικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.