Όλα τα Νέα

Σοκαριστικό βίντεο: Ιπτάμενο δελφίνι παρασύρει σέρφερ στη Ρωσία

282

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος σέρφερ από τη Ρωσία, ο οποίος παρασύρθηκε από ιπτάμενο δελφίνι.

Το συμβάν σημειώθηκε στον Φινλανδικό Κόλπο, κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το «ιπτάμενο δελφίνι» μετέφερε τουρίστες που ήθελαν να επισκεφθούν το παλάτι των Ρομανόφ.

Η στιγμή της σύγκρουσης αποτυπώνεται σε βίντεο που έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Σε αυτό διακρίνεται ο 18χρονος σέρφερ Αρτέμ Ακίμοφ να μην «κόβει» ταχύτητα, αν και το ιπτάμενο δελφίνι ερχόταν κατά πάνω του. Ούτε όμως ο οδηγός του σκάφους φαίνεται να σταματάει ή να αλλάζει κατεύθυνση.

Ο Ακίμοφ, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Ρωσίας και είχε ένα λαμπρό μέλλον στο σερφ, ενώ μάλιστα είχε επιλεγεί για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη θανατηφόρα σύγκρουση, την έχει ο καπετάνιος, καθώς υποστηρίζουν, ότι δεν αντιλήφθηκε τον σέρφερ ή ότι εκτίμησε λάθος, ότι ο 18χρονος θα άλλαζε πορεία. Τονίζουν, επίσης, ότι ο άτυχος νεαρός, που είχε αναπτύξει ταχύτητα, είχε περιορισμένη ορατότητα, προς το σημείο, που βρισκόταν το «δελφίνι» γιατί προς τα εκεί βρισκόταν το πανί του σερφ.