Όλα τα Νέα

Σε καταστολή ο 23χρονος από το τραγικό δυστύχημα στη Μεσαρά [updt]

Στο ίδιο σημείο που έχασε τη ζωή της πέρυσι η Πέλλα

709
Σε καταστολή ο 23χρονος από το τραγικό δυστύχημα στη Μεσαρά . Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί,  στον κεντρικό δρόμο Μοιρών – Τυμπακίου, ακριβώς στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της πέρυσι η άτυχη Πέλλα Κουτεντάκη, ανηψιά του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη.Σοβαρό τροχαίο με πέντε νέους επιβάτες στις Μοίρες , ο ένας σοβαρά . Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τοπρψί,  στον κεντρικό δρόμο Μοιρών - Τυμπακίου, ακριβώς στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της πέρυσι η άτυχη Πέλλα Κουτεντάκη.

Κοντά στη Γαλιανή διασταύρωση, απέναντι από το κινέζικο πολυκατάστημα.

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης πάνω στο ελαιόδενδρο , ώστε το εκκλησάκι-εικονοστάσι της Πέλλας διαλύθηκε κυριολεκτικά. Με τα κομμάτια του να βρίσκονται διάσπαρτα στα γύρω χωράφια 50 τουλάχιστον μέτρα μακρυά.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νέοι, εκ των οποίων ο οδηγός βρίσκεται εκτός κινδύνου, αν και τραυματισμένος.

Ενώ ο συνοδηγός κρίνεται πολυτραυματίας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Αναμένεται από την Αθήνα ειδική συσκευή για ενίσχυση της καρδιάς, μια και παρουσιάζει και έντονα καρδιακά προβλήματα.

Το πρωί υπήρχε η πληροφορία ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν και τρεις κοπέλες κάτι που δεν επαληθεύτηκε στη συνέχεια μια και οι κοπέλες επέβαιναν σε δεύτερο αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο. Με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα πάνω στο ίδιο ελαιόδενδρο που είχε χάσει τη ζωή της και η άτυχη Πέλλα Κουτεντάκη.

Σοβαρό τροχαίο με πέντε νέους επιβάτες στις Μοίρες , ο ένας σοβαρά . Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τοπρψί,  στον κεντρικό δρόμο Μοιρών - Τυμπακίου, ακριβώς στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της πέρυσι η άτυχη Πέλλα Κουτεντάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι για το συνοδηγό χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής ώστε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια.
Τους δύο νέους παρέλαβε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Ο πολυτραυματίας νοσηλεύεται σε καταστολή, διασωληνωμένος και σε πολύ σοβαρή κατάσταση.